Indlæg

Indlæg bruges til at aflaste fejlstillinger og derved afhjælpe gener og smerter i fødderne.  Problemer i knæ, hofter og ryg kan også stamme fra fødderne og bedres ved brug af speciallavede indlæg.

Indlæg udformes på baggrund af en fod- og ganganalyse, en ledundersøgelse og en vurdering af hud, muskelmasse og fedtvæv. Der kan laves indlæg der er flytbare eller der kan laves aflastninger på en bestemt sko. F.eks. laver vi ofte separate indlæg til løbesko eller arbejdssko, så der kan skiftes.

Præfabrikerede indlæg er ikke lavet specifikt til din fod. Din fodterapeut tager udgangspunkt i din fod og som eneste faggruppe, tager vi også udgangspunkt i hudens tilstand. Dvs. vi laver også aflastninger til hård hud og ligtorne, når vi laver dine indlæg.

I et indlægsforløb får du en masse viden om, hvordan dine fødder har det og hvad du kan gøre, for at give dem de bedste vilkår fremover.

Tidsbestilling

Ring eller skriv til os - vi tager også telefonen under behandlingerne, hvis vi har muligheden. Og ellers kan du ligge en besked, og så vender vi tilbage til dig.

 6015 5852
mail@fodterapi-lyngby.dk

Åbningstider

Man:  8 - 19
tirs:   8 - 16
ons:  8 - 19
tors : 8 - 19
fre:   8 - 14
lør & søn: lukket

Åbningstiderne er vejledende og kan variere fra ovenstående.