Neglesvamp

En negl fortykket ved tryk og kendetegnes ved at være høj og have striber i neglens længderetning. Neglen kan virke lidt porøs - især på undersiden. Når en negl er ødelagt kan svamp trænge ind.

Vi har alle en masse naturligt forekomne svampe på kroppen, men hvis vi giver dem de rette betingelser, bliver de til gene for os. Svamp i neglene opstår ofte i forlængelse af, at man har svamp i huden mellem tæerne og under foden.

Kun en undersøgelse hos lægen eller hudlægen kan afgøre, om der er tale om svamp. Svamp i neglene kan behandles med receptpligtig medicin, men der kan forekomme tilfælde, hvor behandlingen ikke hjælper. Medicinen kan have bivirkninger, så det er vigtigt at drøfte problemet med lægen, inden behandlingen påbegyndes.

Her i klinikken behandler vi svamp i neglene ved kontinuerlig nedslibning af det porøse inficerede negl, mens du hjemme bruger Allpresan Podoexpert negletinktur, som er en svampehæmmende oliespray dagligt. 
Behandling af neglesvamp tager lang tid, for det handler om, at holde svampen nede mens neglen vokser ud, så den nye negl ikke inficeres.

Desuden tilbyder vi lysbehandling med PACT til de meget ramte og ødelagte negle.

Tidsbestilling

Ring eller skriv til os - vi tager også telefonen under behandlingerne, hvis vi har muligheden. Og ellers kan du ligge en besked, og så vender vi tilbage til dig.

 6015 5852
mail@fodterapi-lyngby.dk

Åbningstider

Man:  8 - 19
tirs:   8 - 16
ons:  8 - 19
tors : 8 - 19
fre:   8 - 14
lør & søn: lukket

Åbningstiderne er vejledende og kan variere fra ovenstående.